MRU-Blasterin OHJEET yms:

 

Kuvaus

Suojele yksityisyyttäsi- MRU-Blaster havaitsee ja siivoaa yli 30 000 MRU listaa ja muita piilovarastoituja
tietoja koneeltasi. Jos olet käyttänyt esim. Paint,WordPad, Microsoft Works, Word, Excel, FrontPage Express, FrontPage , Office yms. ohjelmia niin näiden ohjelmien tiedostot-valikkoon jää viimeksi avatun / tallennetun tiedoston nimi ja polku. Samoin jos avaat koneeltasi minkä tahansa ohjelman niin siitä jää tieto sinne vasemmalle käynnistys valikkoon (esim. XP) tai jonnekin muualle. Jos olet avannut kuvia esim. JPEG-muodossa niin siitä jää myös tieto koneelle.Samoin jos olet kirjoittanut Internet Explorerissa osoitteita sinne osoiteriville, niin niistä jää myös tieto koneelle. + PALJON PALJON MUUTA.Se siis poistaa HISTORIATIETOJA koneeltasi.

Lataus

Voit ladata ohjelman tuolta http://www.javacoolsoftware.com/mrudownload.html tai suoraan tuosta Lataus1 tai Lataus2

Asennus

Asenna ohjelma normaalisti. Asennuksen jälkeen käynnistä ohjelma sieltä Käynnistysvalikon kautta -->Ohjelmat --> MRU-Blaster --> ja sieltä MRU-Blaster. Käynnistyksen helpottamiseksi kannattaisi kylläkin saman tien luoda samasta paikasta pikakuvake työpöydälle.

Päivitys

Kerran kuukaudessa tarkistat onko tullut uusia päivityksiä ohjelman kotisivulta http://www.javacoolsoftware.com/mrublaster.html ja sieltä keskeltä kohta Latest Update . Jos on tullut uusi niin poista vanha ohjelma ensin koneelta ja lataa se sitten uudelleen latauskohdan ohjeen mukaan.
Uusi päivitys ilmestynyt 28.03.2004

Asetukset

Tarkistetaan muutamia asetuksia ensin. Avattuasi ohjelman paina vasemmalta kohtaa Settings , jonka jälkeen avautuu uusi ikkuna. Käyttäjien toivomuksesta siihen on laitettu muutamia kohtia mitkä voit itse laittaa 'ohitus'-listalle mikäli et halua ohjelman niitä poistavan. Ruksia EI siis laiteta kohtaan jos et halua sitä ohjelman puhdistavan. Valintasi mukaan poistat / lisäät rukseja sitten niihin kohtiin mitkä haluat ohjelman tarkistavan / poistavan.Kaikki muut kohdat listan ulkopuolella ohjelma etsii ja poistaa koneelta ja niihin et voi vaikuttaa itse. Muista painaa myös Save Settings kohtaa jos muuttelet niitä rukseja.Mielestäni ohjelman alkuperäiset asetukset ovat parhaat. Kaikissa muissa ruksi paitsi ei kohdassa Customize Notifications Past Items.

Samassa ikkunassa tämän jälkeen voit vielä mennä kohtaan Go To Plugins.Paina sitä ja avautuu jälleen uusi ikkuna. Siellä voit valita mitä tehdään esim. kekseille (cookie) tai IE:n väliaikaisille internet-tiedostoille.
esim.Paina IE Temporary Internet File Cleaner -->tulee uusi ikkuna missä laitat ruksit molempiin siellä oleviin kohtiin ja painat tämän jälkeen Save Plug-in Settings. Kun sitten myöhemmin ajat sen scannauksen niin se poistaa / puhdistaa ja 'kirjoittaa' yli kaksi kertaa IE:n väliaikaiset tiedostot ja tekee saman asian myös Index.dat nimisen tiedostolle.

Huom!
Katso myös kuvat tuosta

Scannaus

Ohjelman avattuasi paina Scan-nappia (scannaus kestää n.5 sek).
Tämän jälkeen paina Clean Now- painiketta jolloin ohjelma alkaa puhdistamaan tietoja.Puhdistuksen jälkeen tulee ilmoitus Congratulations! ja niin ja niin monta havaittu ja puhdistettu sekä siellä alhaalla System Status kohdassa pitäisi olla vihreällä Good.

Huom!
Katso myös kuvat tuosta

Yleisiä ohjeita

Lisätietoa ohjelmasta löytyy tuolta http://www.javacoolsoftware.com/mrublaster.html.
Ohjelman tukifoorumi löytyy tuolta http://www.wilderssecurity.com/forumdisplay.php?f=22

Jos asennusvaiheessa tai ohjelmaa käynnistettäessä tulee seuraavia ilmoituksia toimi seuraavasti:
- "msvbvm60.dll" is missing lataa MS run-time installer tuosta vbrun60sp5.exe
Lataa ja asenna kyseinen installer ja sen jälkeen kokeile uudestaan asentaa / käynnistää MRU-Blaster ohjelma.

- MSCOMCTL.OCX" cannot be found lataa seuraava installer MSCOMCTL Installer
Lataa ja asenna kyseinen installer ja sen jälkeen kokeile uudestaan asentaa / käynnistää MRU-Blaster ohjelma.

Kuvat

Asetukset
ScannausViimeinen päivitys: 29.01.2016 08:35


Copyright © 2003-2004 Nimimerkki Ad-Aware
Sivun alkuun

Takaisin sivuille