Custom Blocking listan päivittäminen


Tällä ohjeella ne nimet ja CLSID-sarjat saa sinne SpywareBlasterin Custom Blocking tietokantaan nopeammin. Lisää ainakin sitä ennen yksi nimi ja osoite 'käsin' tuossa edellä kuvatun ohjeen avulla.Tämän jälkeen sinne Spywareblasterin kansioon (tuossa polussa C:\Program Files\SpywareBlaster tai C:\Program Files (x86\SpywareBlaster ) ilmestyy customblocking.txt niminen tiedosto.
Avaa se customblocking tiedosto (avautuu muistioon) ja näet siellä esim. seuraavanlaiset rivit

[Header]
ListNumber=1
Date
Title
Author
[0]
Name=03.sharedsource.org | ociomx.cab
CLSID={8E65B894-C2E9-11D5-BCD3-00E018987503}

Poista KAIKKI kyseiset rivit (muistio sen jälkeen tyhjä) ja lisää sen jälkeen tämä customblocking.txt lista käyttämällä hiiren oikeaa näppäintä ja valitse kaikki ja kopioi. Käytä sen jälkeen liitä toimintoa sinne äsken avattuun muistioon. Kaikkien rivien pitäisi näin ilmestyä sinne muistioon.Sen jälkeen kun olet saanut ne sinne niin muista muistion valikoista valita tiedosto ja sen jälkeen tallenna. Tämän jälkeen voit sulkea sen muistion. Seuraavaksi avaa SpywareBlaster ja katsot ovatko ne rivit siellä Custom Blocking kohdassa ruksittuna ja mustina. Jos ei ole niin laita punaisten rivien eteen ruksit (tai klikkaa hiiren oikeata näppäintä ja valitse Select All jolloin ruksit ilmestyvät niiden punaisten rivien eteen) ja painat sen jälkeen Protect Against Checked Items ja tämän jälkeen sulla on siellä SpywareBlasterin tietokannassa 9277 kpl ylimääräisiä kohteita mitä siellä ei ennen ollut.

Huom !
Jos olet itse lisännyt aikaisemmin sinne listaan jotain omia rivejä niin talleta se vanha customblocking.txt jonnekkin omaan kansioon. Sen jälkeen kun olet toiminut tuon edellämainitun ohjeen mukaan niin kaivat esiin sen kopion ja lisäät ne omat rivit sinne tietokantaan käyttämällä sitä SpywareBlasterin aikaisempaa ohjetta miten
rivejä lisätään yksitellen.

Tarkista myös ettei sun omassasi listassa ole jo noita rivejä ettei tule turhaan kahteen kertaa samat rivit.

Viimeinen päivitys 28.07.2018

28.07.2018 ( +0 )
- lisätty +11
- poistettu -11

Customblocking_Changelog.htm

Customblocking_Changelog_old_5.htm

Customblocking_Changelog_old_4.htm

Customblocking_Changelog_old_3.htm

Customblocking_Changelog_old_2.htm

Customblocking_Changelog_old_1.htm

Customblocking_Changelog_old.htm

Viisi (5) aikaisempaa päivitystä:

28.05.2017 ( 28MAY2017 ) ( -13 )
- lisätty +31
- poistettu -1

13.06.2017 ( 13JUN2017 ) ( +30 )
- lisätty +31
- poistettu -1

12.08.2017 ( 12AUG2017 ) ( +23 )
- lisätty +32
- poistettu -9

17.06.2018 ( 17JUN2018 ) ( -24 )
- lisätty +31
- poistettu -55

22.06.2018( 22JUN2018 ) ( +22 )
- lisätty +22

Päivitetty ohjeet ja kuvat 28.06.2009

Jos olet käyttänyt tätä listaa aikaisemmin niin tässä on helpoin tapa päivittää se.

Ensimmäiseksi tehdään seuraavat toimenpiteet:
Avataan Custom Blocking lista.Valitse vasemmalta Tools ja Custom Blocking. Tulee esim.seuraavanlainen kuvaValitse hiiren oikean painikkeen avulla vaihtoehto Deselect All ja näiden mustien rivien edestä pitäisi hävitä ruksi.Valitse tämän jälkeen alhaalta Remove Protection for Unchecked Items. Rivit muuttuvat tämän jälkeen punaisiksiPalaa "pää-ikkunaan" valitsemalla vasemmalta Protection Status, jossa huomaat mahdollisesti joidenkin kohtien muuttuneen. Tässä tapauksessa kohta Internet Explorer status on Partially Enabled ( 23 items have protection disabled ). Tämä tapahtuu koska SpywareBlasteriin on ilmestynyt uusi päivitys ja edellisessä jo aikaisemmin luodussa custom blocking listassa nämä uhat olivat jo mukana.Valitse alhaalta Enable All Protection. Odota hetken aikaa,että status muuttuu OK ja sulje tämän jälkeen SpywareBlaster.Mene seuraavaksi osoitteeseen http://pattaya1.mbnet.fi/customblocking.txt ja valitse sitten ylhäältä selaimesta Tiedosto ja sitten Tallenna nimellä. Uusi ikkuna avautuu ja pyydetään tallentamaan tiedosto jonnekin. Valitse ikkunasta kansio mihin SpywareBlaster on asennettu ja mista löytyy aikaisempi customblocking.txt- tiedosto. Yleensä se on oletuksena polussa C:\Program Files\SpywareBlaster.
Valitse kansiosta customblocking.txt ja paina tämän jälkeen Tallenna. Uusi ikkuna ilmestyy,joka kysyy haluatko korvata tiedoston, niin vastaa siihen Kyllä.Tämän jälkeen avaa SpywareBlaster.Valitse vasemmalta Tools ja Custom Blocking. Oikealla kohdat Number of Items: ja Date: muuttuvat aina vastaamaan viimeisiä päivitystietoja. Kaikki rivit näkyvät vielä tässä vaiheessa punaisina.Valitse hiiren oikean painikkeen avulla vaihtoehto Select All ja näiden punaisten rivien eteen pitäisi ilmestyä ruksi.Valitse tämän jälkeen alhaalta Protect Against Checked Items. Rivit muuttuvat tämän jälkeen mustiksi ja olet näin suojautunut näitä uusia uhkia vastaan.


Viimeinen päivitys: 28.07.2018Takaisin SpywareBlaster sivulle.
Copyright © 2003-2017 Nimimerkki Ad-Aware